Toshiba Lämpötili Rahoitus

Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

Voit maksaa hankintasi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa kuukausierissä. Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai vaikkapa tekstiviestillä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Käyttäessäsi Toshiba Lämpötiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat ostoksille aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon
  • Voit hakea luottoa jopa 15000 euroon saakka
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.
  • Maksat valitsemassasi tahdissa
  • Mahdollisuus jatko-ostoksiin

Täytä luottohakemus alla olevasta linkistä

Hae Toshiba Lämpötili rahoitusta tästä.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit tehdä lämpöpumppuhankinnan ja käyttää Toshiba Lämpötiliä näyttämällä myyjällemme voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18). Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin (0€) TOSHIBA numeroon 18 311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!