MITSUBISHI_logo_pieni

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric FH- ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FH- ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric FH ilmalämpöpumppu tuottaa kotiisi edullista lämpöä. Kuiskaavan hiljainen Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu tuottaa miellyttävää lämpöä pienillä energiakustannuksilla. Kun energiaa säästyy, säästyy myös selviä euroja ja luontoystävällisestä lämmöstä kiittää myös luonto.

Mitsubishi ilmalämpöpumput erottuvat jo yhdellä silmäyksellä. Laadun huomaa jo käytetyistä materiaaleista ja tietenkin laitteen muotoilusta. Hieman tarkemman tutustumisen jälkeen aistii viimeistellyn kokonaisuuden ja laatuleima ulottuu aina kaukosäätimeen ja ulkoyksikköönkin asti. Mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan.
Tehtaan tuotantolinjojen kymmenet laadunvarmistuspisteet mahdollistavat toivotun lopputuloksen – huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan

Erinomainen ilmansuodatus- tekniikka

Mitsubishi Electric FH- sarjan ilmalämpöpumpuissa on monipuoliset ilmansuodatus ominaisuudet. FH-mallisarjan hieno- ja Plasmasuodattimet poistavat tehokkaasti ilmasta sieni-itiöt, homeitiöt, virukset ja allergeenit. Karkeat suodattimet puolestaan poistavat ilmassa leijuvan pölyn erittäin tehokkaasti.

Tunnistaa ihmisen ja säästää energiaa automaattisesti

Uuden I-see-sensor-ihmistunnistimen avulla ilmavirta voidaan kohdistaa ihmiseen tai ohi ihmisestä. Sensori ei reagoi kotieläimiin. FH-sarjan ilmalämpöpumput ovat varustettuja myös poissaolon tunnistimella: poistuessasi huoneesta, asetuslämpötila nousee jäähdytyksellä ja laskee lämmityksellä. Palatessasi takaisin, lämpötila palautuu alkuperäiseen asetukseen. Uusi säädin toimii kaksoisasetuksella. Lämpötila muuttuu ensin 1-2 °C ja jos poissaoloaika on pitempi, lämpötilanmuutos suurenee. Näin säästyy yhä enemmän energiaa. Jo 2 °C-asteen muutos voi saada aikaan 10 % energiansäästönlämmitystoiminnolla!

Mitsubishi Electric FH- ilmalämpöpumpun ominaisuudet

  • Äänitaso vain 20 dB(A)
  • I-See Sensor
  • Kaksoissiivekkeet
  • Plasmasuodatin
  • Läsnäolotunnistus
  • Ylläpitolämmitys
  • Viikkoajastin
  • SCOP 4,9
  • SEER 9,1

Lisätiedot ja esitteet

Mitsubishi Electric FH- mallisarjan esite
Maahantuojan web- sivut

Täytä lomake ja kysy tarjous kohteeseesi