Ilma-vesilämpöpumput lämmittää kiinteistöt edullisesti

vitocal_222-s
Viessmann Vitocal 222-S ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumput alentavat merkittävästi lämmityskustannuksia. Ilmavesilämpöpumppu on helppo asentaa, koska se ei tarvitse maahan kaivettavia putkia eikä kallioon porattuja reikiä. Ilma/vesilämpöpumpun voi asentaa pienin kustannuksin esimerkiksi öljylämmityksen pariksi. Ilma-vesilämpöpumpun sijoituspaikalle ei aseteta erityisvaatimuksia.

Nykyiset ilmavesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua yli 50 % sähkö- ja öljylämmityksen rinnalle tai tilalle asennettuna. Jos kodin tai kiinteistön aikaisempi energialasku on ollut esimerkiksi 2500 euroa vuodessa, kustannukset ovat ilma-vesilämpöpumpun asennuksen jälkeen 1250 euroa. Ilmavesilämpöpumpun asennus on nopea ja vaivaton energiaremontti. Tavallisesti asennus kestää n. 1-2 työpäivää.

Myös kohteisiin, joissa ei ole vesikiertoista lämmitystä

Toteutamme ilma-vesilämpöratkaisuja myös kiinteistöihin joissa ei ole vesikiertoista lämmitystä. Ilma-vesilämpöpumpulla lämmität lämpimän käyttöveden ja tilat edullisesti ja energiatehokkaasti. Kysy lisätietoja eri ratkaisuista, niin suunnittelemme teille parhaan mahdollisen ratkaisun.

Kiinteistön koko ei ole rajoittava tekijä. Sopivat laitteet löytyvät pienestä omakotitalosta aina teollisuushalleihin asti. Kohteissa voidaan myös yhdistellä eri energialähteitä, esimerksi vaikkapa aurinkoenergiaa ja ilmavesilämpöä. Lämpöpumppujärjestelmää voidaan myös etäohjata, jolloin se sopii erinomaisesti myös loma-asuntojen lämmönlähteeksi.

Tutustu ilma-vesilämpöpumppu tuotteisiimme alla
Suunnitellaan paras ratkaisu kohteeseenne!

Viessmann lämpöpumput
Viessmann ilma-vesilämpöpumput

Viessmann Vitocal 200-S UUDISTUNUT 2018 MALLIVERSIO!!!
Viessmann Vitocal 222-S  UUDISTUNUT 2018 MALLIVERSIO!!!

Kysy myös muita merkkejä ja malleja. Toimitamme tilauksesta kaikkia yleisimpiä ilma-vesilämpöpumppuja.

Pyydä tarjousta kohteeseesi

Tarjouspyyntölomake (tarkemmat suunnittelutiedot)