Suurten kiinteistöjen maalämpöpumput

Suurten kiinteistöjen maalämpöpumput. Niitä asennetaan yhä enenemässä määrin. Maalämpö sopii kaikenlaisiin rakennuksiin, jossa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä eli vesikiertoiset patterit tai lattialämmitys tai vesikiertoinen ilmalämmityspatteri. Suurimmat kiinteistöt saavat myös suurimmat säästöt.

Maalämpöjärjestelmiä asennetaan uusiin kerrostaloihin ja öljylämmitysjärjestelmiä kerrostaloissa vaihdetaan maalämpöön. Myös uusissa liikekiinteistöissä, tehdashalleissa, kasvihuoneissa ja hotelleissa hyödynnetään maalämpöä.

Tuotevalikoima

Danfoss kiinteistölämpöpumppu tuotevalikoimaan kuuluu kolme erityyppistä kiinteistöluokan maalämpöpumppua. DHP-S on tarkoitettu pienehköihin kiinteistökohteisiin kuten rivitalot ja pienet kerrostalot missä on perustarve lämmityksestä ja käyttövedestä. Danfoss DHP-R lämpöpumppu on tarkoitettu kohteisiin joiden tehontarve on suurempi ja joissa tarvitaan erikoistoimintoja kuten esim. liittyminen ulkopuoliseen kiinteistövalvontajärjestelmään. DHP-M on uusin tulokas. DHP-M XL on invertteritekniikalla toteutettu maalämpöpumppu jonka tehoalue on 21-84 kW.

DANFOSS_logo_pieni
Danfoss DHP-S Eco

Danfoss DHP-R Eco

Danfoss DHP-M

Ota meihin yhteyttä lomakkeella ja suunnitellaan Teidän kiinteistöönne sopiva ratkaisu

[nm_forms id=”ota_yhteytt_”]