Aurinkosähkö kaikkiin kiinteistöihin

ONNINEN_aurinkosähkö_2
Aurinkosähköpaneelit rakennuksen tiilikatolla.

Aurinkosähkö järjestelmällä alennat rakennuksesi energiankulutusta tehokkaasti. Rakennusten 0- energiatavoitteiden astuessa voimaan uusiutuvan energian merkitys kasvaa tulevaisuudessa huomattavasti. Suomessa vuotuinen aurinkoenergian määrä on lähes sama kuin Pohjois-Saksassa. Aurinkojärjestelmä toimii täysin automaattisesti. Tällöin käytetään ensisijaisesti paneelien tuottamaa sähköä ja jos se ei riitä, tarvittava sähkö saadaan sähköverkosta.

Aurinkopaneeleilla tuotettua sähköä voidaan käyttää missä tahansa, muun muassa valaistuksen, kodinkoneiden ja muiden sähköä käyttävien laitteiden virransyöttöön. Sähkölämmitteisissä omakotitaloissa aurinkosähköä voidaan käyttää lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä varustetuissa taloissa aurinkosähköä voidaan käyttää veden lämmittämiseen sähkövastuksen avulla. Aurinkosähköä voi myydä valtakunnallisessa sähköverkossa tukkuostajille, mikäli paikallinen sähköyhtiö antaa luvan.

Valmiita aurinkosähköpaketteja on saatavilla 1,50 – 10,00 kWp:n teholuokissa. Järjestelmien asennus on yksinkertaista, ja jokaiselle kattotyypille löytyy oma ratkaisunsa. Järjestelmien asennukseen on vaihtoehtoja myös silloin, kun järjestelmä asennetaan esimerkiksi maahan.

Aurinkosähkö tuotevalikoima

Onninen Aurinkosähköjärjestelmät
Satmatic Aurinkösähköjärjestelmät

Pyydä tarjousta kohteeseesi

Tarjouspyyntölomake (tarkemmat suunnittelutiedot)