Viessmann Vitosol 200-T aurinkolämpökeräimet

Archiexpo
Viessmann Vitosol 200-T aurinkokeräimet

Auringon lämmön tehokas hyödyntäminen – laadukkaasti päällystetyt absorbaattorit vangitsevat erityisen paljon aurinkoenergiaa ja tuottavat korkean hyötysuhteen. Tehokas lämmöneristys aikaansaadaan putkiin asennetulla vakuumilla. Näin ollen lasiputkien ja absorbaattorin välillä ei ole hävikkiä, ja keräin pystyy myös vähäisestäkin auringon säteilystä muuttamaan hyödynnettävän lämmön. Etenkin ylimenokausina ja talvella, kun ulkolämpötila on alhainen, vakuumiputkikeräimet hyödyntävät käytettävissä olevan auringon säteilyn erittäin tehokkaasti.

Tehokas ja tyylikäs

Tyhjiöputkikeräin Vitosol 200-T SP2A muodostaa julkisivuihin, parvekkeille, katoille ja isoihin asennuskohteisiin tyylikkään elementin. Elegantin optiikkansa vuoksi siitä muodostuu kiinnostava arkkitehtoninen elementti. Soveltuu pien- ja suurasennuksiin. Putkien vakuumieristyksen ja tehokkaan melamiimihartsivaahdosta tehdyn tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta se on tehokas. Heatpipe- tekniikka tuo toimintavarmuutta. Absorbaattoripinnat on integroitu vakuumikeräimiin, mikä takaa korkean suorituskyvyn ilman vaaraa likaantumisesta.

Heatpipe periaate

Heatpipe-periaatteessa aurinkoaine ei virtaa suoraan putkien läpi. Sen sijaan välittäjäaine höyrystyy lämpöputkessa absorbaattorin alla ja siirtää aurinkoaineen lämmön Duotec kaksoisputki-lämmönvaihtimeen.

Viessmann Vitosol 200-T aurinkolämpökeräimet lyhyesti

  • Elegantti ja houkutteleva design
  • Aina korkea teho ilman riskiä likaantumisesta
  • Erittäin toimintavarma Heatpipe-periaatteella toimiva tyhjiöputkikeräin
  • Tarvitsee vähemmän tilaa kuin tasokeräin
  • Paikasta riippumaton ja erittäin joustava asennus

Lisätiedot ja esitteet

Viessmann Vitosol 200-T esite
Tarjouspyyntölomake (tarkemmat suunnittelutiedot)
Valmistajan web-sivut

Täytä lomake ja kysy tarjous kohteeseesi

[nm_forms id=”ota_yhteytt_”]